Honba za pokladem 1

Ahoj všichni, ani v těchto časem nespíme, takže jsme si pro vás připravili honbu za pokladem! Nemusíte se ničeho bát, veškeré informace a úvodní šifru naleznete hnedka pod tímto příspěvkem. Nejprve si podrobně prostudujte instrukce i návod na stažení aplikace Mapy.cz a až poté se vydejte na cestu. Poklad ale budete moci najít pouze do příští neděle, tj. do 26. dubna. Pak nenávratně propadne vedoucím.

Podrobnější instrukce pro honbu za pokladem:

Abyste neseděli celé dny doma u počítače, připravili jsme pro vás honbu za pokladem. Pro jeho nalezení budete muset vyluštit tři jednoduché šifry. První z nich máte k dispozici tady na Facebooku.

Vyluštěním každé z šifer získáte souřadnice dalšího záchytného bodu. Celkem navštívíte 2 místa a až následně se můžete vydat na místo, kde se nachází poklad. Mimo posledního bodu naleznete veškeré šifry na známých místech uvnitř vesnice. Mějte oči na stopkách, protože šifra se může nacházet kdekoliv!

Na cestu rozhodně nevycházejte s prázdnou. Mohla by se vám hodit tužka, kus papíru a samozřejmě mobil s aplikací Mapy.cz, bez které poklad nikdy nenaleznete.

Na tabulce s šifrou se nacházejí názvy topografických značek. Bude se vám hodit hláskování a bezchybné počítání. Vyjdou vám čísla, která dohromady dají GPS souřadnice dalšího bodu.

Vyluštění třetí šifry vás odkáže na místo s pokladem, které bezpečně poznáte pomocí červených fáborků. Ty ale nestrhávejte, nebo vám bude získaný poklad dodatečně odebrán! Od posledních dvou červených praporků hledejte v okruhu 10 dětských kroků. V něm se nachází schovaná truhla s pokladem.

Až poklad objevíte, nehalekejte všude na lesy, ale opatrně jej prozkoumejte. Dále se řiďte pokyny, které naleznete na místě pokladu. Vezměte si z něj pouze 1 kousek a zbytek nechte pro své kamarády badatele. Do pokladu nic nepřidávejte, ani s truhlou jinak nemanipulujte.

Přejeme všem šťastný lov a jasnou mysl při řešení velice obtížné šifry! Hru a lov si všichni užijí pouze tehdy, když všichni dodržíte jednoduchá pravidla. Nepokazže svým kamarádům zážitek z netradičního lovu na poklad.